Yhteisrakentamisverkoston uutiskirje 01/2019

Luvassa on hieno yhteisrakentamisen teemavuosi 2019! Aktiviteetit käynnistyvät jo heti tammikuussa - joten toivotamme tervetulleeksi mukaan kaikki yhteisrakentamisen parissa toimivat.

Tässä numerossa:

Vuoden alusta käynnistyy monipuolinen yhteisrakentamisen tapahtumasarja

Kunta.tv:n "Fiksu verkonrakentaja" -webinaarisarja alkaa tammikuussa

Muista myös some - seuraa meitä ja jaa tunnelmia yhteisrakentamistapahtumista

Lähde mukaan Yhteisrakentamistekokilpailuun - ilmoittautumisaikaa on maaliskuun 2019 loppuun

Vuoden alusta olemme osa Liikenne- ja viestintävirasto Traficomia

Tervetuloa mukaan yhteisrakentamisverkostoon!

Vuoden alusta käynnistyy monipuolinen yhteisrakentamisen tapahtumasarja

Tampereella 23.-24.1. järjestetään Verkostomessut ja Verkostoseminaari. Messujen teemana on yhteisrakentaminen ja olemmekin

mukana messuilla useammalla puheenvuorolla ja omalla messuosastolla A613, jonka löydät A-hallissa. Tervetuloa käymään messuilla ja osastollamme.

Tampereen messu ja urheilukeskuksessa samaan aikaan järjestettävillä Verkkopäivillä puheenvuoromme on 23.1. klo 8:45-9:15. Verkostomessuilla asiantuntijamme osallistuvat 23.1. klo 11-12 järjestettävään paneelikeskusteluun yhteisrakentamisesta sekä järjestävät yhteisrakentamisesta tietoiskun 23.1. klo 14-14:30 sekä verkkotietopisteestä 24.1. klo 9:30-10:00.

Suomen Vesihuolto-osuuskunnat ry:n vesihuoltopäivillä Laukaalla 1.-2.2. asiantuntijamme ovat esittelemässä yhteisrakentamista ja verkkotietopistettä.

Keypron käyttäjäpäivillä 7.-8.2. HC Saimaalla, Imatralla asiantuntijoillamme on esitys yhteisrakentamisesta ja näyttelyosastolla esitellään verkkotietopistettä.

Suomen vesihuoltoyhdistys VVY:n verkostomestaripäivillä 14.2. Vantaalla asiantuntijamme kertovat yhteisrakentamisesta ja verkkotietopisteestä.

Kunta.tv:n "Fiksu verkonrakentaja" -webinaarisarja alkaa tammikuussa

Tammikuussa käynnistyy myös sisällöllinen yhteistyömme Kuntaliiton kanssa eli KuntaTV:ssä esitetään kevään aikana Kuntaliitto LIVEssä "Fiksu verkonrakentaja" -webinaarisarja yhteisrakentamisesta. Ensimmäinen webinaari pidetään maanantaina 28.1. klo 14-15 aiheena "Mitä ja miksi yhteisrakennetaan?" Seuraavat lähetykset 11.2., 11.3. ja 25.3. klo 14-15. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja niistä tehdyt tallenteet ovat katsottavissa myös jälkikäteen osoitteessa kunta.tv.

Merkitse ajankohdat jo kalenteriisi - lisätietoa tulossa pian!

Muista myös some - seuraa meitä ja jaa tunnelmia yhteisrakentamistapahtumista

Twitter:@TraficomFinland ja LinkedIn: Liikenne- ja viestintävirasto Traficom. Hashtagit #yhteisrakentaminen ja #yhteisrakentamisteko2019.

Lähde mukaan Yhteisrakentamistekokilpailuun - ilmoittautumisaikaa on maaliskuun 2019 loppuun

Nyt on se hetki! Tuo hankkeesi rohkeasti mukaan kilpailuun. Etsimme Vuoden Yhteisrakentamisteko 2019 -kilpailussa uusia innovatiivisia toimintamalleja, hankkeita ja ideoita, joiden avulla helpotetaan yhteisrakentamista ja lisätään yhteistyötä infratoimijoiden välillä. Haluamme parhaat käytännöt kaikkien käyttöön ja siten saamme vauhtia yhteisrakentamiseen.

Kilpailuun voi ilmoittautua osoitteessa www.yhteisrakentaminen.fi 31.3.2019 asti. Kilpailussa on kaksi sarjaa: kunnat ja muiden verkkotoimijoiden hankkeet. Voittajat valitsee järjestäjätahoista koottu jury - voittajat julkistetaan syksyllä 2019.

Vuoden alusta olemme osa Liikenne- ja viestintävirasto Traficomia

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom aloitti toimintansa 1.1.2019. Virastoon yhdistyivät Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi, Viestintävirasto sekä osa Liikennevirastosta. Traficom on palveleva liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteri- ja valvontaviranomainen. Virasto edistää liikennejärjestelmän toimivuutta ja turvallisuutta sekä vauhdittaa digiyhteiskunnan kehittymistä. Se tukee kestävää kehitystä ja huolehtii, että Suomessa on käytettävissä laadukkaat, turvalliset ja kohtuuhintaiset viestintäyhteydet ja -palvelut. Virastossa työskentelee noin 900 henkilöä 15 paikkakunnalla. Päätoimipaikka sijaitsee Helsingissä.

Viraston nettisivut löytyvät osoitteesta traficom.fi. Virastomuutos ei vaikuta verkkotietopiste.fi -palvelun toimintaan ja osoite yhteisrakentaminen.fi ohjaa edelleen yhteisrakentamiseen liittyvän tiedon lähteille.

Tervetuloa mukaan yhteisrakentamisverkostoon!

Yhteisrakentamisverkosto toimii palaute-, yhteistyö- ja viestintäkanavana yhteisrakentamiseen ja -käyttöön sekä Verkkotietopiste.fi-palveluun liittyvissä kysymyksissä.

Verkostoon voi ilmoittautua tästä 

Traficomin yhteisrakentamissivuilla on ajankohtaista tietoa verkostosta ja yhteisrakentamisesta. Aikaisemmin julkaistut uutiskirjeet on koottu tänne.

Kerrothan yhteisrakentamisverkostosta ja siihen liittymisestä kollegallesi ja yhteistyötahoillesi!


Asiasanat: Internet , Puhelin , Televisio , Verkosto , Verkot , Uutiskirje

Päivitetty 15.01.2019

LinkedIn Print