Kyberturvallisuuskeskus aloittaa toimintansa

Kyberturvallisuuskeskus aloittaa toimintansa Viestintävirastossa 1.1.2014. Samalla CERT-toiminnot siirtyvät osaksi Kyberturvallisuuskeskusta. Muutos näkyy CERT-FI:n tutuilla viestintäkanavilla nimen ja logon muutoksina.

Kyberturvallisuuskeskuksen aloittaessa toimintansa Viestintävirastossa tutut CERT-palvelut siirtyvät osaksi Kyberturvallisuuskeskusta. CERT-FI kiittää asiakkaitaan ja kumppaneitaan kuluneiden vuosien yhteistyöstä. Jatkamme yhteistyötä osana Kyberturvallisuuskeskusta.

Muutos näkyy 1.1.2014 CERT-FI sivuilla logojen ja nimen muutoksina. Yhteistyötahoille ennalta tutut CERT-palvelut pysyvät entisellään. Myös yhteysosoitteet ja puhelinnumerot pysyvät samoina. Kyberturvallisuuskeskuksen tietoturva-artikkelit, varoitukset ja haavoittuvuudet julkaistaan jatkossa osoitteessa www.kyberturvallisuuskeskus.fi.

Viestintävirasto.fi:ssä julkaistussa uutisessa on lisätietoa Kyberturvallisuuskeskuksen toiminnasta. Uutisessa kerrotaan myös Kyberturvallisuuskeskuksen toimintasuunnitelman kommentointiajan jatkamisesta 15.1.2014 saakka.

Tuore Kyberturvallisuuskeskus toivottaa hyvää uutta vuotta!

Asiasanat: Tietoturva , Tietoturva nyt!

LinkedIn Print

Yhteystiedot

logo

Viestintävirasto

Kyberturvallisuuskeskus

PL 313, 00561 Helsinki


Mediayhteydenotot puhelimitse 0295 390 248