Käsin poimittuja kyberuutisia sinulle

Kyberturvallisuuden alalla muutos on nopeaa. Kyberturvallisuuskeskuksessa seuraamme avoimia tietolähteitä jatkuvasti ja kokoamme niistä olennaisia tilannetietoja kaikkien kiinnostuneiden käyttöön. Tunnetko jo uutiskoostepalvelumme?

Tärkeät avoimet lähteet

Avoimet uutis- ja tietolähteet ovat tärkeitä Kyberturvallisuuskeskukselle yleisen tilannekuvan muodostamisessa. Seuraamme päivittäin useita lähteitä ja poimimme merkittäviltä vaikuttavat uutiset jatkoanalyysiä ja tilanneseurantaa varten. Joitakin lähteitä seuraamme harvemmin, mutta silti säännöllisesti. Päivystäjämme käy päivittäin läpi satoja uutisotsikoita.

Käytämme avointen lähteiden seuraamiseen muun muassa verkkopalvelua, joka kerää automaattisesti uutisia listaamiltamme kiinnostavilta sivustoilta. Päivystäjä selaa uutisia päivittäin ja kokoaa merkittävistä uutisista ydinkohdat muiden asiantuntijoidemme käyttöön. Saamme myös vinkkejä tärkeistä uutisista ja tiedotteista laajojen yhteistyöverkostojemme kautta.

Päivystäjän asiantuntemus sinun käytössäsi

Kokoamme päivystäjän poimimat uutiset ja tiivistelmät myös päivittäiseksi uutiskoosteeksi. Kuka tahansa voi tilata koosteen sähköpostiinsa. Sen avulla on helppo pysyä perillä, mitä kyberturvallisuuden alalla tapahtuu juuri nyt.

Ohjeet uutiskoosteen tilaamiseksi ovat verkkosivustollamme sivulla Postituslistat.

Lisätietoja


Päivityshistoria

Asiasanat: Tietoturva , Kyberturvallisuus , Sähköposti , Tietoturva nyt!

LinkedIn Print

Yhteystiedot

logo

Viestintävirasto

Kyberturvallisuuskeskus

PL 313, 00561 Helsinki


Mediayhteydenotot puhelimitse 0295 390 248