Asiantuntijoiden yhteisponnistus eurooppalaisen kyberturvallisuuden puolesta Cyber Security Nordic -tapahtumassa 10.-11.10.

Viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskus on mukana Cyber Security Nordic -tapahtumassa 10.-11.10. Messukeskuksessa yhdessä Väestörekisterikeskuksen ja Turvallisuuskomitean kanssa. Jarkko Saarimäki ja Jarna Hartikainen esittelevät tapahtumassa Kyberturvallisuuskeskuksen toimintaa ja muun muassa kybersäätä.

Cyber Security Nordic on osa Euroopan kyberturvallisuuskuukautta European Cyber Security Monthia. Tapahtuman aikana valtionhallinnon kyberturvallisuusasiantuntijat pitävät useita puheenvuoroja kyberturvallisuuden hallinnasta Cyber Society -lavalla.

Esiintymässä ovat muun muassa Kyberturvallisuuskeskuksen johtaja Jarkko Saarimäki ja tilannekuva ja yhteistyöverkostot -ryhmän päällikkö Jarna Hartikainen, jotka esittelevät Kyberturvallisuuskeskuksen toimintaa ja tietoturvan ajankohtaiskatsauksen - kybersään. Nämä esitykset näet Cyber Society -lavalla 11.10. klo 12.20. alkaen.

Esitysten ja puheenvuorojen lisäksi kaikki asiantuntijat ovat tavattavissa yhteisellä messuosastolla (halli 5, osaston numero 21).

Tapahtuman koko ohjelmaan pääset tutustumaan verkkosivuilta

Lisätietoa:


Päivityshistoria

Asiasanat: Tietoturva , Kybersää , Kyberturvallisuus , Tietoturva nyt!

LinkedIn Print

Yhteystiedot

logo

Viestintävirasto

Kyberturvallisuuskeskus

PL 313, 00561 Helsinki


Mediayhteydenotot puhelimitse 0295 390 248