Datame Oy:n konkurssin myötä 450-verkon laajakaistapalvelut suljetaan

Julkaistu 11.12.2013

Datame Oy ja sen tytäryhtiö Dicame Oy on asetettu konkurssiin 28.11.2013. Konkurssipesä on ilmoittanut, että emoyhtiön konkurssin myötä Datame Palvelut Oy:n ja Datame Tuotanto Oy:n tuottamat laajakaistapalvelut 450-verkossa päättyvät 12.12.2013. Viestintävirastolle toimitettujen tietojen mukaan palveluntarjoajat ovat alkaneet tiedottaa asiakkaitaan palvelujen päättymisestä.

Viestintävirasto kehottaa 450-verkon käyttäjiä toimimaan omalta palveluntarjoajaltaan saatujen ohjeiden mukaisesti korvaavien palvelujen hankkimiseksi. Tarvittaessa asiaa tulee tiedustella oman palveluntarjoajan kautta.

Viestintävirasto julkaisi 4.12. uutisen, jonka mukaan osa Dicame Oy:n kuluttaja- ja yritysasiakkaiden liittymistä suljettiin 5.12. Dicame Oy on kehottanut asiakkaitaan ottamaan välittömästi yhteyttä toisiin operaattoreihin uusien liittymäsopimusten solmimiseksi. Viestintävirasto kehottaa Dicame Oy:n asiakkaita toimimaan annettujen ohjeiden mukaisesti ja hankkimaan korvaavat yhteydet mahdollisimman pian.

Datame Oy:n tiedote 450-verkon laajakaistapalvelujen päättymisestä

Asiasanat: Internet , Puhelin , Uutiset

LinkedIn Print