Kyberturvallisuuskeskus osallistuu Kokonaisturvallisuus-messuille 4.-6.9. Tampereella

Julkaistu 03.09.2015

Viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskus on 4.-6.9.2015 Tampereella järjestettävillä Kokonaisturvallisuus-messuilla. Tule kuulemaan, miten kannattaa pitää huolta verkkominästäsi, sillä internetin muisti on lähes ikuinen. Fiksu jättää nettiin jäljen, josta voi olla ylpeä. Lisäksi kuulet, miten Kyberturvallisuuskeskus kehittää ja valvoo viestintäverkkojen- ja palveluiden toimintavarmuutta ja turvallisuutta.

Lisäksi Kyberturvallisuuskeskuksen johtaja Kirsi Karlamaa on mukana A-hallin ohjelmalavalla perjantaina ja lauantaina järjestettävissä Turvallinen netti -tietoiskuissa ja Kyberturvallisuus koskettaa jokaista -paneelikeskustelussa.

Paneelikeskusteluun osallistuvat myös kyberrikostorjuntakeskuksen rikoskomisario Tero Muurman KRP:stä, kyberturvallisuuden professori Jarno Limnéll Aalto-yliopistosta. Edellä mainittujen lisäksi lauantain tietoiskuissa on mukana kybersuurlähettiläs Marja Rislakki.

Security Track -kilpailu testaa turvallisuuteen liittyviä tietoja ja taitoja

Messujen yhteydessä järjestetään myös Security Track -kilpailu, jossa osallistujat suorittavat rasteilla erilaisia turvallisuuteen liittyviä tehtäviä ja tietokilpailukysymyksiä. Kilpailussa on kolme sarjaa: Oppilaiden kilpailu perjantaina, yritysten kilpailu lauantaina ja perheiden kilpailu sunnuntaina.

Lisätietoja messuista ja oheisohjelmasta: www.kokonaisturvallisuus.fi

Tervetuloa messuosastollemme E 202!

Kyberturvallisuuskeskuksen osasto on avoinna E-hallissa ammattilaispäivinä 4.-5.9.2015.

Asiasanat: Tietoturva , Kyberturvallisuus , Uutiset

LinkedIn Print