MONITORissa enemmän alueellista tietoa laajakaistapalveluista

Julkaistu 11.12.2015

Viestintäviraston paikkatietopalvelussa MONITORissa on julkaistu uusia ominaisuuksia, joiden myötä palvelussa on entistä enemmän muun muassa laajakaistapalveluja koskevia hinta-, laatu- ja saatavuustietoja. Julkaistavia tietoja lisätään ja tarkennetaan sekä palvelun käytettävyyttä hiotaan edelleen kevään 2016 aikana.

MONITORi tarjoaa tietoa television ja radion sekä puhelin- ja laajakaistapalvelujen alueellisesta saatavuudesta sekä merkittävimmistä häiriöistä näissä palveluissa. Lisäksi MONITORissa on tietoa muun muassa postipalveluista, laajakaistapalvelujen hinnoista ja laajakaistahankkeista sekä mittaustuloksia mobiililaajakaistaliittymien nopeuksista. Julkaistavat tiedot perustuvat Viestintäviraston ohjaus- ja valvontatyön ohessa kerättäviin tietoihin.

Lähialuetta koskevia tietoja voi tarkastella palvelussa kootusti ja tässä alueellisessa ruutunäkymässä julkaistaan myös kysymyksiä, joihin vastaamalla on mahdollista kertoa esimerkiksi palvelujen toimivuudesta. Suurinta osaa tiedoista voi tarkastella myös erikseen kartalla.

Vuoden 2016 alkupuoliskon aikana palvelussa julkaistavia tietoja lisätään ja tarkennetaan vaiheittain. Kevään aikana palvelussa julkaistaan lisää tietoa esimerkiksi kiinteiden laajakaistaliittymien saatavuudesta. Myös kysymystoimintoja kehitetään edelleen siten, että MONITORin kautta voi kertoa entistä paremmin esimerkiksi laajakaistapalveluihin liittyvistä asioista.

Tutustu MONITORiin

Palautetta MONITORi-palvelusta voi lähettää yhteydenottolomakkeen kautta

Asiasanat: Internet , Posti , Puhelin , Radio , Televisio , Hinnat , Laajakaista , Lankapuhelin , Liittymä , MONITORi , Matkapuhelin , Mobiililaajakaista , Nopeus , Saatavuus , Viat ja häiriöt , Uutiset

LinkedIn Print