Toimialatiedot löytyvät nyt Tilastot ja tutkimukset -osiosta

Julkaistu 25.11.2015

Viestintäviraston verkkopalvelua on uudistettu toimialaa koskevien tietojen osalta. Tietoa toimialasta -osio on vaihtunut Tilastot ja tutkimukset -osioksi ja osion rakennetta on yksinkertaistettu ja toimintoja hieman parannettu.

Tilastot ja tutkimukset -osion rakennetta on yksinkertaistettu, jotta muun muassa tilastot, tutkimukset sekä katsaukset ja artikkelit löytyisivät helpommin. Tilastot ja vertailut -sivulta löytyy kaikki viraston tuottamat tilastot listattuna päivitysajan mukaisessa järjestyksessä ja näytettäviä tilastoja ja vertailuja voi rajata aihealueen mukaan. Katsaukset ja artikkelit ovat listattuna julkaisuajan mukaan ja näytettäviä sisältöjä voi rajata aiheen sekä julkaisun mukaan.

Viestintäviraston koostama toimialatieto perustuu pääosin viestintäpalvelujen tarjoajilta ohjaus- ja valvontakäyttöön kerätyistä tiedoista. Näitä tilastoja on täydennetty muun muassa kuluttajatutkimuksilla sekä julkisten lähteiden tarjoamalla informaatiolla. Vuoden aikana julkaistaan muun muassa kymmeniä toimialatietoon liittyviä artikkeleita ja useita kymmeniä tilastoja, joita päivitetään 1-4 kertaa vuodessa.

Tutustu päivitettyyn Tilastot ja tutkimukset -osioon

Palautetta verkkosivuista ja toimialatiedoista voi lähettää yhteydenottolomakkeen kautta

Asiasanat: Internet , Posti , Puhelin , Radio , Taajuudet , Televisio , Tietoturva , Katsaukset , Raportit , Tilastot , Tutkimukset

LinkedIn Print