Viestintävirasto mukana Farmari-maatalousnäyttelyssä Joensuussa

Julkaistu 30.06.2015

Viestintävirasto osallistuu 2. - 4.7.2015 järjestettävään Farmari-maatalousnäyttelyyn Joensuussa. Messuosaston teemoina ovat Laajakaista kaikille -hanke ja toimivat laajakaistaverkot, oikeus puhelinliittymään ja laajakaistaan ja matkaviestinverkon kuuluvuuden parantaminen sekä antenni-tv:n muutokset.

Kerromme messuosastollamme missä verkkoa rakennetaan ja mitä valokuituliittymän hankinta tarkoittaa käyttäjälle. Osastollamme näet myös esimerkkejä palveluista, joita nopean laajakaistayhteyden avulla voidaan käyttää. Tarjoamme myös tietoa toimivan viestintäverkon toteuttamisessa huomioon otettavista tekijöistä sekä verkon rakentajille että kaikille kiinteistöjen omistajille.

Kerromme kaikkien oikeudesta toimivaan puhelin- ja laajakaistaliittymään ja esittelemme parhaat vinkit parantaa kännykän kuuluvuutta ja mobiililaajakaistan toimivuutta kotioloissa.

Esittelemme osastollamme myös television antenniverkon tulevia taajuus- ja lähetystekniikan (DVB-T2) muutoksia. Taajuusmuutokset koskettavat kaikkia antennitelevisiota katsovia kuluttajia tänä ja ensi vuonna, joten ennakointi on olennaista. Kerromme myös television lähetystekniikan muutoksen kannalta olennaisista vastaanotinkysymyksistä. Samoin esittelemme Viestintäviraston sähköistä MONITORi-palvelua, jossa on tietoa internetin, puhelimen, postin, tv:n ja radion tarjonnasta ja toimivuudesta.

Tervetuloa messuosastollemme A 873 Joensuu Areenalle!


Asiasanat: Internet , Puhelin , Taajuudet , Televisio , Antenni , Laajakaista , MONITORi , Uutiset

LinkedIn Print