Viestintävirasto mukana Verkosto-messuilla - esittelyssä laajakaistaverkot, MONITORi-palvelu ja antennitelevisioverkon muutokset

Julkaistu 27.01.2015

Viestintävirasto osallistuu 28. - 29.1.2015 järjestettävään Verkosto 2015: Verkkoliiketoiminnan tulevaisuus -tapahtumaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Messuosaston teemoina ovat Laajakaista kaikille -hanke ja toimivat laajakaistaverkot. Tarjoamme myös tietoa toimivan viestintäverkon rakentamisessa huomioon otettavista tekijöistä sekä annamme neuvoja ja vinkkejä valtiontuella rakennettavien verkkojen toimijoille.

Esittelemme osastollamme myös Viestintäviraston sähköistä MONITORi-palvelua, jossa on tietoa internetin, puhelimen, postin, tv:n ja radion tarjonnasta ja toimivuudesta. Samoin esittelemme television antenniverkon tulevia taajuus- ja lähetystekniikan (DVB-T2) muutoksia. Taajuusmuutoksia tehdään Digitan operoimassa UHF-alueen lähetysverkossa. Lähetystekniikan muutos mahdollistaa teräväpiirto- eli HD-ohjelmistojen tarjonnan laajentamisen.

Tietoisku Verkkopäivät-seminaarissa

Viestintävirastolla on myös puheenvuoro Verkostomessujen yhteydessä pidettävässä Verkkopäivät 2015 -seminaarissa. Radioverkkoasiantuntija Markus Mettälä kertoo antennitelevisioverkossa tehtävistä taajuusmuutoksista ja laajemmasta siirtymisestä DVB-T2-lähetystekniikan käyttöön.

Tervetuloa messuosastollemme E202 Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen!

Asiasanat: Internet , Posti , Puhelin , Radio , Televisio , Antenni , Laajakaista , MONITORi , Uutiset

LinkedIn Print