Viestintävirasto pyytää lausuntoja huomattavan markkinavoiman markkina-analyyseistä ja päätösluonnoksista

Viestintävirasto analysoi säännöllisesti tukku- ja vähittäismarkkinoita kilpailutilanteen selvittämiseksi ja asettaa tarvittaessa velvollisuuksia huomattavan markkinavoiman yrityksille.

Viestintäviraston analyysit sekä matkaviestinverkkoon laskevan puheliikenteen että televisio- ja radiopalvelujen kilpailutilanteesta ovat valmistuneet. Markkina-analyysien perusteella kumpaakin markkinaa tulee edelleen säännellä. Laskevan puheliikenteen palvelua koskevat huomattavan markkinavoiman päätösluonnokset on annettu DNA Oy:lle, Elisa Oyj:lle, TeliaSonera Finland Oyj:lle ja Ålands Telekommunikation Ab:lle sekä televisio- ja radiopalveluita koskevien markkinoiden osalta Digita Networks Oy:lle.

Viestintävirasto pyytää lausuntoja markkina-analyyseistä ja päätösluonnoksista viimeistään 13.2.2015. Lausunnot pyydetään toimittamaan sähköpostiosoitteeseen: kirjaamo(at)viestintavirasto.fi.

Lausuntopyyntö  matkaviestinverkkoon laskevan puheliikenteen markkina-analyysiin ja päätösluonnoksiin.

Lausuntopyyntö  televisio- ja radiopalvelujen markkina-analyysiin ja päätösluonnokseen.

Kutsu infotilaisuuteen

Viestintävirasto järjestää infotilaisuuden televisio- ja radiopalveluita koskevasta markkina-analyysistä ja päätösluonnoksesta 30.1.2015 klo 13.00 - 14.30. Tilaisuudessa on mahdollista esittää kysymyksiä ja näkemyksiä Viestintäviraston laatimasta televisio- ja radiopalveluita koskevasta markkina-analyysistä ja päätösluonnoksesta. Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan 27.1.2015 mennessä sähköpostiosoitteeseen katja.hopiavuori(at)viestintavirasto.fi.

Lisätietoja:

Matkaviestinverkkoon laskevan puheliikenteen osalta viestintämarkkina-asiantuntija Annina Lehtonen, p. 0295 390 636

Televisio- ja radiopalveluiden osalta erityisasiantuntija Aleksandra Partanen, p. 0295 390 529

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)viestintavirasto.fi.


Asiasanat: Puhelin , Radio , Televisio , Huomattava markkinavoima , Lausuntopyynnöt , Uutiset

LinkedIn Print