MONITORi tarjoaa entistä enemmän alueellista tietoa viestintäpalveluista

Julkaistu 28.11.2016 | Päivitetty 30.11.2016

Viestintäviraston MONITORi-palvelu tarjoaa kattavasti tietoa viestintäpalveluista Suomessa. Palveluun on nyt lisätty kuntakohtaisia tietoja laajakaistapalvelujen saatavuudesta, tarjonnasta ja hinnoista. MONITORin käytettävyyttä on myös parannettu, minkä myötä Näkövammaistenliitto ry on myöntänyt palvelulle Saavutettavuus huomioitu -leiman.

MONITORi tarjoaa tietoa esimerkiksi television ja radion alueellisesta saatavuudesta, postipalveluista sekä laajakaistahankkeista. Palvelussa on tietoa myös puhelin- ja laajakaistaliittymien tarjonnasta alueilla, joille on määrätty teleyritys huolehtimaan yleispalvelun toteutumisesta. Palvelussa julkaistaan myös teleoperaattoreiden Viestintävirastolle ilmoittamat merkittävät häiriöt puhelin-, laajakaista-, tv- ja radioyhteyksissä.

MONITORissa näytettävät tiedot perustuvat Viestintäviraston ohjaus- ja valvontatyössä keräämiin tietoihin. Ajantasaisimmat tiedot palvelujen saatavuudesta, toimivuudesta ja hinnoista saat palveluita tarjoavilta operaattoreilta.

Kokeile MONITORia

Lisätietoa Saavutettavuus huomioitu -leimasta

Vastaamalla palvelua koskevaan kyselyyn voit antaa palautetta ja ehdotuksia MONITORin kehittämiseksi.

Lisätietoja:

Päällikkö Joonas Orkola, p. 0295 390 493

Suunnittelija Heidi Strang, p. 0295 390 503

Asiasanat: Internet , Posti , Puhelin , Radio , Televisio , Laajakaista , Lankapuhelin , MONITORi , Matkapuhelin , Mobiililaajakaista , Postinjakelu , Uutiset

LinkedIn Print