Osallistu Yrityksen nimipäivä -tapahtumaan ja kuulet tärkeitä faktoja fi-verkkotunnuksista, toiminimistä ja tavaramerkeistä

Julkaistu 08.11.2017 | Päivitetty 16.11.2017

Yrityksen tunnettuuden kolme kärkeä ovat toiminimi, tavaramerkki ja verkkotunnus. Yrityksen nimipäivä -tapahtumassa 22.11.2017 kuulet, mitä kannattaa huomioida ennen toiminimen hakemista ja miksi tavaramerkki kannattaa rekisteröidä. Tai minkälainen on hyvä verkkotunnus ja miten se rekisteröidään?

Yrityksen nimipäivä järjestetään keskiviikkona 22.11.2017 klo 9 - 11 YritysEspoon tiloissa, osoitteessa Innopoli 1,Tekniikantie 12, Espoo. Tapahtuma on maksuton ja se on suunnattu erityisesti yrityksen perustajille sekä startup- ja pk-yrityksille.

Viestintäviraston, Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH), YritysEspoon ja Espoon Yrittäjien kanssa yhteistyössä järjestämässä Yrityksen nimipäivä -tapahtumassa kuulet täyttä asiaa toiminimistä, tavaramerkeistä ja fi-verkkotunnuksista.

Yrityksen nimipäivää voi seurata myös nettilähetyksenä. Ilmoittautuessasi voit valita, osallistutko paikan päällä vai seuraatko tapahtumaa netissä. Lähetämme nettilähetykseen ilmoittautuneille katselulinkin tapahtumaa edeltävänä päivänä sähköpostilla.

Ilmoittaudu tapahtumaan 21.11. klo 10 mennessä YritysEspoon nettisivuilla.

Lisää tapahtumaan liittyvää asiaa löytyy Yrityksen nimipäivä -nettisivuilta.

Twitteristä tapahtuma löytyy tunnisteella #yrityksennimipäivä.

Lisätietoja:

Sanna Sahlman, lakimies, Viestintävirasto, p. 0295 390 587

Olli Ilmarinen, kehitysasiantuntija, Patentti- ja rekisterihallitus, p. 029 509 5236

Asiasanat: Internet , Fi-juuri , Tavaramerkit , Tilaisuudet , Verkkotunnukset , Verkkotunnusjärjestelmä , Verkkotunnusrekisteri , Välittäjä , Uutiset

LinkedIn Print