Viestintävirasto on mukana Verkosto-messuilla 25. - 26.1. Tampereella

Julkaistu 24.01.2017

Viestintäviraston messuosastolla esitellään nopean laajakaistaverkon rakentamista, MONITORi-palvelua, yhteisrakentamista ja fi-verkkotunnuksia.

Messuosaston teemoina ovat Nopea laajakaista -hanke ja nopean laajakaistan saatavuus sekä toimivat laajakaistaverkot. Tarjoamme myös tietoa toimivan viestintäverkon rakentamisessa huomioon otettavista tekijöistä sekä annamme verkonrakentajille tietoa siitä, miten valtiontukea on mahdollista hyödyntää valokuiturakentamisessa.

Esittelemme osastollamme myös Viestintäviraston sähköistä MONITORi-palvelua, jossa on tietoa internetinlaajakaistan, puhelimen, postin, tv:n ja radion tarjonnasta ja toimivuudesta. Lisäksi saat tietoa Viestintäviraston hallinnoimista fi-verkkotunnuksista.

Osastollamme saat lisää tietoa yhteisrakentamisesta ja voit ilmoittautua verkostoon, jonka olemme perustaneet edistämään verkon rakentajien yhteistyötä. Tavoitteena on verkkojen rakennuskustannusten alentaminen sekä vika- ja häiriötilanteiden ennaltaehkäisy.

Tervetuloa messuosastollemme A184 Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen!

Asiasanat: Internet , Posti , Puhelin , Radio , Televisio , Fi-juuri , Laajakaista , MONITORi , Saatavuus , Verkkotunnukset , Verkkotunnusjärjestelmä , Verkkotunnusrekisteri , Verkot , Uutiset

LinkedIn Print