Luvassa tuhti tietopaketti fi-verkkotunnuksista, toiminimistä ja tavaramerkeistä — Yrityksen nimipäivä Oulussa 24.5.2018

Julkaistu 04.05.2018

Yrityksen tunnettuuden kolme kärkeä ovat toiminimi, tavaramerkki ja verkkotunnus. Yrityksen nimipäivä -tapahtumassa 24.5.2018 kuulet, minkälainen on hyvä verkkotunnus ja miten se rekisteröidään. Entä mitä kannattaa huomioida ennen toiminimen hakemista ja miksi tavaramerkki kannattaa rekisteröidä. Voit seurata tapahtumaa myös nettilähetyksenä.

Yrityksen nimipäivä järjestetään seuraavan kerran torstaina 24.5.2018 klo 14 - 16 Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksessa, Veteraanikatu 1, Oulu. Tapahtuma on maksuton ja se on suunnattu erityisesti yrityksen perustajille sekä startup- ja pk-yrityksille.

Viestintäviraston, Patentti- ja rekisterihallituksen, Oulun Seudun Uusyrityskeskuksen ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen yhteistyössä järjestämässä Yrityksen nimipäivä -tapahtumassa kuulet täyttä asiaa toiminimistä, tavaramerkeistä ja fi-verkkotunnuksista.

Yrityksen nimipäivää voi seurata myös nettilähetyksenä. Ilmoittautuessasi voit valita, osallistutko paikan päällä vai seuraatko tapahtumaa netissä. Lähetämme nettilähetykseen ilmoittautuneille katselulinkin tapahtumaa edeltävänä päivänä sähköpostilla.

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 22.5.

Lisää tapahtumaan liittyvää asiaa saat Yrityksen nimipäivä -nettisivuilta.

Twitteristä tapahtuma löytyy tunnisteella #yrityksennimipäivä

Lisätietoja:

Meri-Maaria Moilanen, lakimies, Viestintävirasto, p. 0295 390 495

Olli Ilmarinen, kehitysasiantuntija, Patentti- ja rekisterihallitus, p. 029 509 5236

Asiasanat: Internet , Fi-juuri , Tavaramerkit , Tilaisuudet , Verkkotunnukset , Verkkotunnusjärjestelmä , Verkkotunnusrekisteri , Välittäjä , Uutiset

LinkedIn Print