Turvalisti-Teijo tarjoaa käytännön vinkkejä ja hymyjä

Julkaistu 08.10.2018

Lokakuussa vietetään Euroopan kyberturvallisuuskuukautta. Tietoturva-asioihin vihkiytynyt Teijo tarjoilee vinkkejä salasanojen, varmuuskopioiden ja ohjelmistopäivitysten tekoon.

Euroopan kyberturvallisuuskuukauden tavoitteena on edistää kansalaisten ja organisaatioiden kyberturvallisuutta, tarjota ajan tasalla olevaa tietoa turvallisuudesta koulutuksen avulla ja jakaa parhaita käytäntöjä.

– Vaikka tietoturva on vakava asia, emme halunneet viestiä siitä kuivasti, kertoo Kyberturvallisuuskeskuksen Jarna Hartikainen.

Suomessa kyberturvallisuuskuukausi henkilöityy Turvalisti-Teijoon, jolle tietoturva on aivan erityisen lähellä sydäntä. Kampanjasivu ja siihen liittyvät sosiaalisen median kanavat on juuri avattu. Ensi viikosta lähtien Turvalismit ja videot Teijon pointeista pyörivät Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Ne löytyvät myös kampanjasivulta

www.turvalistit.fi.

Kampanjavideoilla Teijo nostaa esille kolme lempipointtiaan. Nimittäin salasanat, varmuuskopiot ja ohjelmistopäivitykset. Niistä huolehtimalla voi jokainen kansalainen tuntea olonsa turvalliseksi digitaalisissa ympäristöissä.

– Tämän lisäksi Teijo on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän jakaa turvalismeja. Eräänlaisia mietelauseiksi puettuja tietoturvaohjeita, Hartikainen kuvailee.

Liity Teijon seuraajiin!

Turvalistit Instagramissa

Turvalistit Twitterissa

Turvalistit Facebookissa

Turvalistit Youtubessa


Lisätietoa

Päällikkö Jarna Hartikainen, puh. 0295 390 557, etunimi.sukunimi@ficora.fi

Asiasanat: Tietoturva , Kyberturvallisuus , Salasana , Uutiset

LinkedIn Print